Διαγραφή «βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταγγελίες της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
18:46 - 19/01/2022
Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αναστολή της κομματικής ιδιότητας του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των φερόμενων ως βιαστών της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, είχε κατηγορηθεί από την Γεωργία Μπίκα πως της επιτέθηκε. «Οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από την αίθουσα γιατί μου απηύθυνε τον λόγο και προσπαθούσε
Το άρθρο Διαγραφή «βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταγγελίες της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εισαγγελική παρέμβαση μετά την καταγγελία της 24χρονης για φραστική επίθεση από δικηγόρο
Η έρευνα στρέφεται εναντίον του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου που συνόδευσε τον 27χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση
Διαβάστε το στο thebest.grΘεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την καταγγελία της 24χρονης για φραστική επίθεση από δικηγόρο
Νέα εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα στρέφεται εναντίον του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου που συνόδευσε τον 27χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Αφορμή στάθηκε καταγγελία της 24χρονης σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο δικηγόρο όσο εκείνη βρισκόταν στο Τμήμα. «Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω. Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσταση την οποία ήμουν προσπαθώντας να βρω το […]
The post Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τ
Διαβάστε το στο lamianow.gr