Στοίχημα προγνωστικά: Το βάρος στην Ευρώπη

17:42 - 19/01/2022

Πολλά και ενδιαφέροντα τα ματς της Τετάρτης, με το κύπελλο της Γερμανίας να κρύβει επιλογή, όπως στην συνέχεια η Πρέμιερ Λιγκ, με την Λα Λίγκα. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Ανόβερο - Γκλάντμπαχ (19.30) Καληθωμένο στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια το Ανόβερο και μάλλον ούτε φέτος προλαβαίνει. Πάντως, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια του δείχνει να έχει πάρει μπρος, προερχόμενο από τρία τρίποντα στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων. Στροφή στο κύπελλο πλέον, εκεί που απέκλεισε άνετα τον προηγούμενο γύρο την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Μετά το «πυροτέχνημα» της Γκλάντμπαχ και συγκεκριμένα το διπλό επί της Μπάγερν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στοίχημα προγνωστικά: Βραδιά κυπέλλων

Στα κύπελλα εστιάζεται το ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη και συγκεκριμένα σε Ιταλία, Ισπανία, αλλά και το EFL στην Αγγλία για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά: Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21.45) Το ντέρμπι πρωταθλήματος για την Άρσεναλ με την Τότεναμ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων και έτσι η τελευταία της συνάντηση ήταν ο πρώτος ημιτελικός του […] The post Στοίχημα προγνωστικά: Βραδιά κυπέλλων appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)