Κατερίνα Βρανά: «Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να με πει άνθρωπο με ειδικές ικανότητες»

17:36 - 19/01/2022

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε σήμερα η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή stand up comedian μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […] The post Κατερίνα Βρανά: «Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να με πει άνθρωπο με ειδικές ικανότητες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Βρανά - «Το χειρότερο μου είναι να με πει κάποιος άνθρωπο με ειδικές ικανότητες»

«Ούτε πετάω λέιζερ από τα μάτια μου, ούτε περπατάω στον τοίχο, αυτό είναι ειδική ικανότητα. Είμαστε άτομα με αναπηρία», δηλώνει.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κατερίνα Βρανά: Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να με πει άνθρωπο με ειδικές ικανότητες

Απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη Κατερίνα Βρανά και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με την υγεία της αλλά και τα άτομα με αναπηρία. «Είναι μεγάλο λάθος να μη λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογείς τα πράγματα. Όταν γίνεται κάτι καλό, προσπαθώ να το χαρώ. Όταν φοβάσαι πολύ, δεν ζεις. Φοβήθηκα μόνο μια στιγμή, όταν πήγα να τυφλωθώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Βρανά. Η stan up comedian είπε στη συνέχεια: «Στο νοσοκομείο δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου. Η ζωή μου ήταν χαοτική πριν αρρωστήσω, είχε ξεκινήσει η διεθνής μου καριέρα. Είχα παραμελήσει τον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Βρανά: «Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να με πει άνθρωπο με ειδικές ικανότητες»

«Ούτε πετάω λέιζερ από τα μάτια μου, ούτε περπατάω στον τοίχο, αυτό είναι ειδική ικανότητα. Είμαστε άτομα με αναπηρία», λέει η Κατερίνα Βρανά. Το άρθρο Κατερίνα Βρανά: «Το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει κάποιος είναι να με πει άνθρωπο με ειδικές ικανότητες» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την αναπηρία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε