Good Job Nicky για Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης»

16:20 - 19/01/2022

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη Good Job Nicky βρέθηκε To άρθρο Good Job Nicky για Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου», λέει ο Good Job Nicky για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Τι είπε ο ταλαντούχος Νικόλας Βαρθακούρης για τη μουσική του, τη Eurovision και τα μελλοντικά του σχέδια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Good Job Nicky για Σοφία Αλιμπέρτη: Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης

Ο κατά κόσμον Νικόλας Βαρθακούρης έχει ακολουθήσει τη δική του καλλιτεχνική πορεία με θεαματικά αποτελέσματα, αφού όλες του οι δουλειές σημειώνουν επιτυχία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!