Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία με τον ηλικιωμένο κύριο στο θέατρο

14:22 - 19/01/2022

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία με τον ηλικιωμένο κύριο στο θέατρο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο και η καλύτερη παράσταση που έπαιξε στην ζωή του

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το μεσημέρι της Τετάρτης (19/01) και προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τους γονείς του και τα παιδικά του χρόνια ενώ θυμήθηκε πότε έπαιξε την καλύτερη παράσταση της ζωής του και για ποιο λόγο. «Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική έγινε στο σχολείο. Έτυχε όπου πήγαινα να υπάρχουν θεατρικές ομάδες. Οι γονείς μου όταν χώρισαν ήμουν 4 ετών. Το γεγονός ότι μικρός συχνά ταξίδευα από Ελλάδα σε Αγγλία για να βλέπω τους γονείς μου ήταν μια ωραία αποσύνδεση από τα πράγματα. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πάντα “ανοιχτή καρδιά”» ανέφερε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο σε παράστασή του [βίντεο]

Στην καριέρα του, καθώς και σε μια συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο αναφέρθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Έπαιξα την καλύτερη παράσταση της ζωής μου για αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα το μάθει ποτέ», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το διαζύγιο των γονιών του, το “σ’ αγαπώ” που έμαθε να λέει μεγαλώνοντας, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Έπαιξα την καλύτερη παράσταση της ζωής μου για αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα το μάθει ποτέ», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»