Ομαδικός Βιασμός – Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή της 24χρονης (VIDEO)
08:42 - 19/01/2022
Συγκλονίζει η συνέντευξη της 24χρονης που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Η 24χρονη κοπέλα μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" πρόβαλε αποσπάσματα από την συνέντευξη.
"Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση βιασμού - Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒιασμός στη Θεσσαλονίκη – Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση
Διαβάστε το στο in.grΒιασμός στη Θεσσαλονίκη – Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση
Διαβάστε το στο tanea.grΒιασμός στη Θεσσαλονίκη – Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση
Διαβάστε το στο tovimaΒιασμός στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Μία ακόμη εξέλιξη σε ότι αφορά την υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκης που κατήγγειλε 24χρονη. Ο εισαγγελέας διέταξε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης. Ανοίγει… η έρευνα Στον απόηχο της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης, καθώς διερευνώνται και στην Κύπρο καταγγελίες που αφορούν κύκλωμα που φαίνεται πως δρα στις δύο χώρες. Το παραπάνω […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grBιασμός στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης γυναίκας που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΒιασμός στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου
Διαβάστε το στο neolaia.gr