Θετικός στον κορωνοϊό ο Άρης Πορτοσάλτε που έκανε τα εμβόλια και φορούσε κάθε μέρα μάσκα στο στούντιο
08:24 - 19/01/2022
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.
Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Άρης Πορτοσάλτε που έκανε τα εμβόλια και φορούσε κάθε μέρα μάσκα στο στούντιο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορονοϊό ο Αρης Πορτοσάλτε - "Δεν ξέρω πού κόλλησα, ήμουν παντού με μάσκα"
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘετικός στον κορονοϊό ο Άρης Πορτοσάλτε – Τι λέει για την περιπέτεια της υγείας του
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Σήμερα για την περιπέτεια του. Όπως σημείωσε διαγνώστηκε θετικός σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο με self test που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας. Όσον αφορά στα συμπτώματα αναφέρει πως μέχρι στιγμής εμφανίζει μόνο ένα μπούκωμα ενώ έχει και έναν πολύ μικρό βήχα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Αρης Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω πού κόλλησα, ήμουν παντού με μάσκα»
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Σήμερα για την περιπέτεια του. Όπως σημείωσε, διαγνώστηκε θετικός σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο με self test που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας. Όσον αφορά στα συμπτώματα, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως μέχρι στιγμής εμφανίζει μόνο ένα μπούκωμα, ενώ έχει και έναν πολύ ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr