Survivor: «Κατέρρευσε» ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου»

21:44 - 18/01/2022

Συγκίνηση και δάκρυα υπήρξαν στο Survivor με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Βαλάντης δεν έκρυψε […] The post Survivor: «Κατέρρευσε» ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης στο Survivor: «Ντρέπομαι πολύ να γυρίσω να δω τα παιδιά μου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες έδωσαν το καλύτερο τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης στο Survivor: «Ντρέπομαι πολύ να γυρίσω να δω τα παιδιά μου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας που το θέλουν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Κατέρρευσε» ο Βαλάντης στο Survivor: «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου»

Συγκίνηση και δάκρυα υπήρξαν στο Survivor με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Βαλάντης δεν έκρυψε την συγκίνησή του κι άρχισε να κλαίει απαρηγόρητος: «Είμαι πολύ πληγωμένος, με έχουν εκθέσει πάρα πολύ. Όλες οι συμπεριφορές εδώ με έχουν φτάσει σε ένα σημείο να έχω σπάσει. Ντρέπομαι... The post «Κατέρρευσε» ο Βαλάντης στο Survivor: «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Survivor: Καταρρακωμένος ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου»

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στην παραλία δίπλα στον Γιώργο Λιανό για το νέο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας. To άρθρο Survivor: Καταρρακωμένος ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Survivor: «Λύγισε» ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να δω τα παιδιά μου» (Video)

«Μου είχαν πει "πρόσεχε λίγο τα νεύρα σου μη σε κάνουν κι εκτεθείς"...»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Survivor: Ράκος ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου»

Κατέρρευσε ο τραγουδιστής μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα

Διαβάστε το στο news.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης: «Ντρέπομαι πολύ να γυρίσω να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης: «Ντρέπομαι πολύ να γυρίσω να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου» Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες αγωνίστηκαν για το επαθλο επικοινωνίας. Οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να λάβουν μηνύματα από τις οικογένειες και τους συντρόφους τους πίσω στην Ελλάδα. Ξέσπασε σε κλάματα ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»