Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν μπορώ να παίζω πια τη μοιραία, πάντα μου έλεγαν πως είμαι ωραία αλλά δεν το ένιωσα ποτέ

17:06 - 18/01/2022

Για τη ζωή της, την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια αλλά και την απώλεια που βίωσε και τη στιγμάτισε μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όπως τόνισε πάντα της έλεγαν ότι είναι ωραία αλλά η ίδια δεν το ένιωσε ποτέ. «Ηλικιακά ήρθε η ώρα να παίξω άλλα πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τη μοιραία γυναίκα» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη» του Mega την Τρίτη (18/1). Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το πραγματικό της επίθετο είναι Παπαδοπούλου και αναφέρθηκε στη ρομαντική πτυχή του εαυτού της. «Στο κομμάτι της δουλειάς μου είμαι δυναμική, αλλά έχω ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη εισήλθαν στην αμυντική ζώνη αναγνώρισης της Νότιας Κορέας

Φωτιά στο βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στο Πέραμα Αττικής – Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες

ΗΠΑ: Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε ότι ο πρεσβευτής της Νότιας Αφρικής είναι ανεπιθύμητος στη χώρα

Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στην Παλλήνη – Επιχειρούν 18 πυροσβέστες στο σημείο

Στιγμές για τους λάτρεις της αδρεναλίνης

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 15/3/2025