Ν.Μουτσινάς για Βαλάντη: «Είναι νευρικός, εντάξει - Ας πάει σπίτι να ηρεμήσει λίγο» (βίντεο)
16:20 - 18/01/2022
Ο Νίκος Μουτσινάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής, σχολίασε τη συγγνώμη που ζήτησε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
«Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Είναι νευρικός, εντάξει. Ας πάει σπίτι να ηρεμήσει λίγο. Μπορεί να τον ταράζει και η συνθήκη. Δεν είναι καλό πράγμα τα νεύρα. Και η συγγνώμη, πόσο ρε παιδί μου; Δεν ξέφυγε μία φορά, μία φορά ξέφυγε πολύ.
Εντάξει, είναι ταραγμένος. Δεν τη δέχτηκαν τη συγγνώμη, δεν τον θέλουν, φταίνε; Δεν νομίζω. Φταίει ο Acun; Φταίει ο Βαλάντης που έχει ταραχτεί; Φταίω εγώ που ασχολούμαι; Σίγουρα! Για τον Βαλάντη πια τα λόγια είναι περιττά», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη στο Survivor: «Tα λόγια είναι περιττά, να πάει σπίτι να ηρεμήσει»
Έξαλλη φαίνεται πως είναι όλη η ομάδα των Διασήμων στο Survivor μετά την επίθεση που έκανε
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη στο Survivor: «Tα λόγια είναι περιττά, να πάει σπίτι να ηρεμήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr