Τα 10 φιλμ νουάρ που ενέπνευσαν το «Μονοπάτι των χαμένων ψυχών»

15:48 - 18/01/2022

Αφήνοντας για λίγο (;) τα πλάσματα της φαντασίας του που του χάρισαν το Οσκαρ, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο καταπιάνεται με το φιλμ νουάρ στη νέα του ταινία, «Το μονοπάτι των χαμένων ψυχών» («Nightmare Alley»), που θα δούμε την ερχόμενη Πέμπτη. Εκεί θα απολαύσουμε μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών (Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέιτ... The post Τα 10 φιλμ νουάρ που ενέπνευσαν το «Μονοπάτι των χαμένων ψυχών» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το μονοπάτι των χαμένων ψυχών

O χαρισματικός και φιλόδοξος Stanton Carlisle γίνεται μέλος ενός περιοδεύοντα θιάσου και κερδίζει την εύνοια του μέντιουμ Zeena και του συζύγου της Pete. Σύντομα,θα χρησιμοποιεί τις νέες του γνώσεις για να κάνει κομπίνες σε βάρος της πλούσιας ελίτ της Νέας Υόρκης του 1940.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Φεβρουαρίου

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 12 Φεβρουαρίου

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ 2-3: Για αυτό τη λένε «βασίλισσα» – Με επική ανατροπή πήρε το προβάδισμα – Τι έγινε στα άλλα ματς

Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση

ΠΑΕ ΑΕΚ σε Super League: Δεν θα πάψουμε ποτέ να επισημαίνουμε τη νομιμότητα