Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Μονογυιού – Τα συγκινητικά λόγια στις κάμερες

14:26 - 18/01/2022

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/1 τελέστηκε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο. Εκεί, φίλοι και To άρθρο Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Μονογυιού – Τα συγκινητικά λόγια στις κάμερες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού, κατέρρευσε η σύζυγος, Αθηνά Κοντοπάνου [video]

Στη Μύκονο κηδεύεται σήμερα ο Τζώρτζης Μονογυιός ο οποίος σε ηλικία 45 ετών έφυγε τραγικά από τη ζωή, στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα. Η σορός του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού έφθασε στην Μύκονο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, σήμερα το πρωί, με το πλοίο της γραμμής. Συνόδευσαν τη σορό του η μητέρα του, ο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού, κατέρρευσε η σύζυγος, Αθηνά Κοντοπάνου [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Καταρρακωμένη η Κατερίνα Μονογυιού στην κηδεία του αδελφού της – Τα συγκινητικά λόγια στις κάμερες (βίντεο)

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/1 τελέστηκε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 45χρονο επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 13/1. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Τζώρτζη Μονογιού, Ελένη Ξυδάκη αλλά και η αδερφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»