Μανώλης Κονταρός: «Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν γολγοθά»
09:52 - 18/01/2022
Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός, συνάντησαν το Μανώλη Κονταρό, ο οποίος
To άρθρο Μανώλης Κονταρός: «Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν γολγοθά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανώλης Κονταρός: 11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός
«Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά που τον ανεβαίνω κάθε μέρα», λέει ο Μανώλης Κονταρός. Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο τραγουδιστής και μουσικός μίλησε για τη ζωή του μετά το ατύχημα, τις συμβουλές του πατέρα του και τη μεγάλη επιτυχία του νέου του τραγουδιού, ... Περισσότερα
To άρθρο Μανώλης Κονταρός: 11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜανώλης Κονταρός – «Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά»
Ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε και στο τραγικό ατύχημα που είχε, και το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι
Διαβάστε το στο in.grΜανώλης Κονταρός: «Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά»
Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός, συνάντησαν τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος μίλησε για τη ζωή…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜανώλης Κονταρός: Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα
Για το ατύχημα που είχε, που τον κάνει να ανεβαίνει ακόμα τον δικό του Γολγοθά, καθώς είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Μανώλης Κονταρός. «11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός, αφού παρέμεινα στη ζωή. Θυμάμαι τα πάντα από το ατύχημα. Τις πρώτες ημέρες μετά το ατύχημα ψιλοέπεσα, αλλά μετά όλα καλά. Ο κάθε άνθρωπος όταν συμβεί κάτι λέει “γιατί;”, αλλά το να καθόμαστε πάνω στο πρόβλημα δεν ωφελεί. Προχωράμε μπροστά», είπε. «Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα. Στο νοσοκομείο στη Γερμανία έρχονταν συνέχεια φίλοι μου από την Ελλάδα, μετέτρεπαν το δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του μετά το ατύχημα και τα τέσσερα παιδιά του.
«Και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜανώλης Κονταρός: «Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά που τον ανεβαίνω κάθε μέρα»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του […]
The post Μανώλης Κονταρός: «Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά που τον ανεβαίνω κάθε μέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά μετά το ατύχημα» (Video)
Τι λέει ο ταγουδιστής 11 χρόνια μετά το τροχαίο
Διαβάστε το στο topontiki.grΜανώλης Κονταρός: "Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά που τον ανεβαίνω κάθε μέρα"
"11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr