Ο Τζιμ Κάρεϊ είχε γενέθλια και το γιόρτασε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Twitter – «Είμαι 60 και σέξι»

09:34 - 18/01/2022

Ο Τζιμ Κάρεϊ έκλεισε τα 60 τη Δευτέρα και αποφάσισε να μοιραστεί ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τους followers του στο Twitter στο κλασικό και χαρακτηριστικό του ύφος. Ο ηθοποιός πόσταρε το βίντεο στο Twitter για να μοιραστεί το μήνυμα των γενεθλίων με τους 18,7 εκατομμύρια ακολούθους του, αστειευόμενος με μια καρτουνίστικη φωνή ηλικιωμένου και χωρίς δόντια: «Είμαι 60 και σέξι! Και απόψε πίνω κρεμώδες καλαμπόκι και στραγγισμένα ροδάκινα ». Ο σταρ σκέφτηκε επίσης την ηλικία του στη λεζάντα, γράφοντας: «Είναι τα γενέθλιά μου! Είμαι μεγάλος αλλά είμαι χρυσός! Σας αγαπώ όλους!». Η χαρούμενη πλευρά του Τζιμ Κάρεϊ αφήνει τους φαν του ανακουφισμένους μιας και τα τελευταία χρόνια πάλευε με την κατάθλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Από Τζέσικα Ράμπιτ και Ε.Τ. μέχρι σκουλήκι – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ για το Halloween

Στράτος Μαυροειδάκος: Δεν είναι ωραία η εικόνα να χτυπιούνται ένστολοι μεταξύ τους, μαζί σώζαμε κόσμο το καλοκαίρι

SOS για τον καρκίνο του παχέος εντέρου – «Πρέπει να γίνεται το self test, η θετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο»

Μια φθηνή φθινοπωρινή υπερτροφή με αντικαρκινικές ιδιότητες

Το αποτύπωμα των χρηματοδοτήσεών της στην κοινωνία και την οικονομία, «μετράει» η Αναπτυξιακή Τράπεζα

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα