Survivor 5: «Ξένο σώμα» ο Βαλάντης στην ομάδα των Διασήμων – «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει»
23:12 - 17/01/2022
Μετανιωμένος για τα όσα είπε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο φάνηκε ο Βαλάντης στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01). «Θέλω να ζητήσω γι’ άλλη μια φορά συγγνώμη και στην ίδια και σε όλους εσάς για όλα αυτά που ακούσατε» ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες του, ο Βαλάντης. Η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε να λέει ο Βαλάντης: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την πλευρά της πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα». «Αν ήμουν άντρας ή ο πατέρας της Ευρυδίκης ή ο αδερφός της, δεν ξέρω αν θα συνομιλούσαμε αυτήν την στιγμή» σχολίασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης κα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Τελείωσε» ο Βαλάντης για τους «Διάσημους»: «Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει από το Survivor, κόφτο σου λέω» (vids)
Έξαλλοι οι «Διάσημοι» στο Survivor με το απαράδεκτο, αισχρό και κακό σχόλιο του Βαλάντη στην Ευρυδίκη.
Διαβάστε το στο Gazzetta