Survivor 5: «Ξένο σώμα» ο Βαλάντης στην ομάδα των Διασήμων – «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει»

23:12 - 17/01/2022

Μετανιωμένος για τα όσα είπε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο φάνηκε ο Βαλάντης στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01). «Θέλω να ζητήσω γι’ άλλη μια φορά συγγνώμη και στην ίδια και σε όλους εσάς για όλα αυτά που ακούσατε» ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες του, ο Βαλάντης. Η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε να λέει ο Βαλάντης: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την πλευρά της πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα». «Αν ήμουν άντρας ή ο πατέρας της Ευρυδίκης ή ο αδερφός της, δεν ξέρω αν θα συνομιλούσαμε αυτήν την στιγμή» σχολίασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης κα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Τελείωσε» ο Βαλάντης για τους «Διάσημους»: «Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει από το Survivor, κόφτο σου λέω» (vids)

Έξαλλοι οι «Διάσημοι» στο Survivor με το απαράδεκτο, αισχρό και κακό σχόλιο του Βαλάντη στην Ευρυδίκη.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Η Άντζελα Δημητρίου μπέρδεψε την Josephine με την Λιόλιου και της είπε: “Λιόλιου σκίζεις!”»

Δούκας: Προτείνω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να στείλει επιστολή στο PES για έκτακτη συνάντηση για τις πολιτικές του Τραμπ

Νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου: «Αύριο, καρδούλα μου, στον Άγιο Αχίλλιο»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για τη ρεβάνς με Στεάουα οι Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη «Ήλιε μου, φως μου, παιδί μου»

Έλληνας χαφ στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ