MasterChef: Ο «king kong» ενθουσίασε τους κριτές με τη μαγειρική του και τα γαλλικά του – «Είναι λίγο κτήνος»

22:16 - 17/01/2022

Ο Γιάννος με καταγωγή από το Βέλγιο εμφανίστηκε στις auditions του MasterChef 2022 και προτίμησε να φτιάξει μια γλυκιά παρασκευή ώστε να γλυκάνει τους κριτές γι’ αυτό και ετοίμασε ένα banoffee. «Με φωνάζουν king kong λόγω της γυμναστικής και του cross fit που είμαι αρκετά φαρδύς. Στον αθλητισμό τα δίνω όλα, μου αρέσει να τα δίνω όλα και να πηγαίνω μακριά» τόνισε ο φιλόδοξος μάγειρας στην κάμερα του MasterChef αναφερόμενος στην σωματική του διάπλαση. Ο Γιάννος, εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες επέδειξε και τις γνώσεις του στη γαλλική γλώσσα και ενθουσίασε τους κριτές. Τελικά πήρε τρία «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Masterchef 6: Ο “King Kong” Γιάννος ενθουσίασε τους κριτές με τη μαγειρική του

Ο Γιάννος με καταγωγή από το Βέλγιο εμφανίστηκε στις auditions του MasterChef 2022 και προτίμησε να φτιάξει μια γλυκιά παρασκευή ώστε να γλυκάνει τους κριτές γι’ αυτό και ετοίμασε ένα banoffee. Τα δύο στοιχεία του που ξεχώρισαν «Με φωνάζουν king kong λόγω της γυμναστικής και του cross fit που είμαι αρκετά φαρδύς. Στον αθλητισμό τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οι ηγέτες της G20 συμφωνούν σε μέτρα για την φορολόγηση των μεγάλων περιουσιών

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/11/2024

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη