Κώστας Νικούλι: «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί»
18:16 - 17/01/2022
Ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Πετρή στη σειρά Σασμός του […]
The post Κώστας Νικούλι: «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Νικούλι: Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί
«Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη», αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Πετρής από τον Σασμό.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚώστας Νικούλι – «Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5:00 το πρωί – Είχα ροζ ταυτότητα»
Ο ηθοποιός μιλά για την καταγωγή του και τα όσα λέει συγκλονίζουν
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Νικούλι: Η ταυτότητα μου ήταν ροζ – Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Νικούλι. Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε για την καταγωγή του, την ροζ ταυτότητα αλλά και τις φήμες πως ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μπει στο Survivor. «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι για της φήμες πως μπαίνει στο Survivor. «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά» Σε ότι αφορά την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλη τόνισε πως: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση του Κώστα Νικούλι για την καταγωγή του: «Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καταγωγή του και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Νικούλι: Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί
Ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Πετρή στη σειρά Σασμός του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για όλα.
Διαβάστε το στο thebest.grΚώστας Νικούλι: Ο Πετρής από τον "Σασμό" - Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί"
Τα καλοκαιρία στην Αλβανία, ο "Σασμός" που του άλλαξε τη ζωή και το Survivor - Όσα δεν ξέραμε για τον Κώστα Νικούλι.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚώστας Νικούλι: «Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5:00 το πρωί – Είχα ροζ ταυτότητα»
Κώστας Νικούλι: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Εγώ θυμάμαι από μικρός που η ταυτότητά μου δεν ήτανε μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι».
Διαβάστε το στο pagenews.grΚώστας Νικούλι: «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί»
"Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη", εξομολογείται
Διαβάστε το στο patrasevents.gr