Κατερίνα Λέχου: Ενηλικιώθηκα στα 35 μου, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

17:44 - 17/01/2022

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου σε μία από τις σπάνιες και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές της συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για όλα. Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, μίκλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως η σχέση με την οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει κανείς ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λέχου: Ενηλικιώθηκα στα 35 μου, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λέχου: Ενηλικιώθηκα στα 35 μου, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου σε μία από τις σπάνιες και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές της συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για όλα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου σε μία από τις σπάνιες και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές της συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για όλα. Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, μίκλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως η σχέση με την οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει κανείς […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε κατά 23,5% η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα τον Σεπτέμβριο – Σε πτώση οι άδειες

Φυσικό αέριο: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο νέας συμφωνίας Ρωσίας και Ουκρανίας

Ποσειδώνος: «Όσοι ήρθαν σε επαφή με τα βοθρολύματα πρέπει να απολυμανθούν» λέει ο καθηγητής Νίκος Θωμαΐδης

Osamu Suzuki: Πέθανε ο θρυλικός ηγέτης της ομώνυμης ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Προϋπολογισμός: Άνω των 12 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 11μήνου 2024

Η Eva Longoria φορά μπικίνι τα Χριστούγεννα και δηλώνει «εκτός γραφείου»