Βαγγέλης Περρής: «Ο Γρηγόρης Πετράκος ας μας παραπέμπει στις σελίδες της Χρυσής Αυγής»

11:54 - 17/01/2022

Ο Γρηγόρης Πετράκος, σχολιάζοντας στα social media τις εξελίξεις στην υπόθεση Νόβακ Τζόκοβιτς, έγραψε τα εξής: «Αναρωτιέμαι… Ποια είναι μεγαλύτερη […] The post Βαγγέλης Περρής: «Ο Γρηγόρης Πετράκος ας μας παραπέμπει στις σελίδες της Χρυσής Αυγής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Περρής: «Ο Γρηγόρης Πετράκος ας μας παραπέμπει στις σελίδες της Χρυσής Αυγής αντί να κάνει δικές του ανακοινώσεις» (vid)

«Αναρωτιέμαι… Ποια είναι μεγαλύτερη ντροπή; Το ότι δεν αποχώρησαν όλοι οι τενίστες όταν η Αυστραλιανή δικτατορία έδιωξε σα σκυλί τον πρωταθλητή του αθλήματός τους…; Ή το ότι οι εμβολιασμένοι γιατροί δεν αποχώρησαν όλοι όταν η Ελληνική δικτατορία έδιωξε σα σκυλιά τους ανεμβολίαστους συναδέλφους τους..;» Στο Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε τα όσα έγραψε ο Γρηγόρης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»