Παντελής Παντελίδης: Αρχίζει η δίκη για το τροχαίο - Αυτές είναι οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου
18:46 - 16/01/2022
Έξι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη (20.01.2022) η δίκη, με τις συνεπιβάτιδες του γνωστού τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, να διεκδικούν αποζημιώσεις. «Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη ζωή μου. ... Περισσότερα
To άρθρο Παντελής Παντελίδης: Αρχίζει η δίκη για το τροχαίο - Αυτές είναι οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Παντελίδης: Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου
Έξι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠαντελής Παντελίδης: Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου
Έξι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη (20.
Διαβάστε το στο thebest.grΠαντελής Παντελίδης: Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου
«Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη ζωή μου. Σωματικά και ψυχολογικά δεν έχω επανέλθει. […]
The post Παντελής Παντελίδης: Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠαντελής Παντελίδης: Αρχίζει η δίκη – Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου
Tην επόμενη Πέμπτη, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν οι συνεπιβάτιδές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις. «Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη […]
The post Παντελής Παντελίδης: Αρχίζει η δίκη – Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr