Γιάννης Μπέζος: «Κι εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου» - Βίντεο

16:08 - 16/01/2022

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Μπέζος, και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνια για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπέζος: Κι εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει ακρότητες, αλλά δεν με χαρακτήρισαν αυτά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Μπέζος: Κι εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει ακρότητες

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Μπέζος για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο δημοφιλής καλλιτέχνης την Κυριακή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο DOT του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος εστίασε στην πολιτική ορθότητα που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του. «Το θέμα δεν είναι αν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπέζος: Κι εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει ακρότητες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Μπέζος: «Και γω μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει ακρότητες» (vid)

Ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε πως και ο ίδιος μπορεί να έχει καταχραστεί τη θέση του, απλώς δεν τον χαρακτήρισαν αυτά. «Είναι επικίνδυνο, όμως, να σου συμβεί» πρόσθεσε.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπέζου: «Και εγώ έχω καταχραστεί τη θέση μου και έχω κάνει ακρότητες…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πολιτική ορθότητα που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή, τις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Μπέζος: «Ίσως και γω να έχω καταχραστεί τη θέση μου, να έχω κάνει ακρότητες»

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος, την Κυριακή, προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω […] The post Γιάννης Μπέζος: «Ίσως και γω να έχω καταχραστεί τη θέση μου, να έχω κάνει ακρότητες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Μπέζος: «Και εγώ έχω καταχραστεί τη θέση μου και έχω κάνει ακρότητες»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16/1 ο Γιάννης Μπέζος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, To άρθρο Γιάννης Μπέζος: «Και εγώ έχω καταχραστεί τη θέση μου και έχω κάνει ακρότητες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Μπέζος – «Μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει…»

Στον καναπέ του “Dot” κάθισε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος παραχώρησε στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Μπέζος – «Μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει…»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;