Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας
19:46 - 15/01/2022
Η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική, εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας. “‘Ηλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική”, έγραψε η σταρ στο Twitter. I was really hoping that I’d be good to go ... Περισσότερα
To άρθρο Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καναδάς: Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας
Πάσχει από σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας
Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε εχθές την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνησυχία για την Σελίν Ντιόν – Ακύρωσε ξανά την περιοδεία της για λόγους υγείας
Τι συμβαίνει με την διάσημη ερμηνεύτρια;
Διαβάστε το στο in.grΗ Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας
Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας.
Το άρθρο Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας
Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΗ Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος περιοδείας της για λόγους υγείας
Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας. «’Ηλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική», έγραψε η σταρ στο Twitter. Η τραγουδίστρια, της οποίας παραστάσεις χρειάστηκε να αναβληθούν […]
Διαβάστε το στο dete.gr