Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας

19:46 - 15/01/2022

Η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική, εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας. “‘Ηλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική”, έγραψε η σταρ στο Twitter. I was really hoping that I’d be good to go ... Περισσότερα To άρθρο Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καναδάς: Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας

Πάσχει από σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε εχθές την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας...

Διαβάστε το στο Zougla

Ανησυχία για την Σελίν Ντιόν – Ακύρωσε ξανά την περιοδεία της για λόγους υγείας

Τι συμβαίνει με την διάσημη ερμηνεύτρια;

Διαβάστε το στο in.gr

Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας. Το άρθρο Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος περιοδείας της για λόγους υγείας

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας. «’Ηλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική», έγραψε η σταρ στο Twitter. Η τραγουδίστρια, της οποίας παραστάσεις χρειάστηκε να αναβληθούν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Η καταιγίδα και η ομάδα που κυριάρχησε στον στίβο μάχης κάνοντας δικά της και τα δύο έπαθλα

Άρχισαν τα όργανα στο επιτελείο του Τραμπ - Επεισόδιο μεταξύ του Έλον Μασκ με τον νομικό σύμβουλο του προέδρου, Μπόρις Επστάιν

Σοκ στα Τίρανα - Μαθητές μαχαίρωσαν και σκότωσαν 14χρονο συμμαθητή τους έξω από σχολείο

Nations League: Νίκη στις καθυστερήσεις για την Ισπανία, στα μπαράζ με την Ελλάδα, Σκωτία και Σερβία

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία να μην δεχθεί στη χώρα μέλη της Χαμάς

Δύο εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία το χρυσό ρολόι του καπετάνιου του «Καρπάθια» που έσωσε 700 ναυαγούς του «Τιτανικού»