Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του ο Φιντιρίκος - Στο πλευρό του η Δαλάκα
17:22 - 15/01/2022
Ο επιχειρηματίας διαψεύδει κάθε εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη - Η Κατερίνα Δαλάκα, ζητεί με ανάρτησή της από όλους να ελέγχουν την αλήθεια πριν σπεύσουν να καταδικάσουν κάποιον
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του ο Φιντιρίκος, στο πλευρό του η Δαλάκα
Ο επιχειρηματίας διαψεύδει κάθε εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε το στο GazzettaΚαταγγελία βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του ο Φιντιρίκος - Στο πλευρό του η Δαλάκα
Ο επιχειρηματίας διαψεύδει κάθε εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη στη Θεσσαλονίκη. 'Δεν έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη', αναφέρει ο επιχειρηματίας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαταγγελία βιασμού στην Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει ανάρτησή του εμπλεκόμενος -«Μου είχαν κλέψει το κινητό» λέει
Eξελίξεις υπάρχουν αναφορικά με την υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε το στο mononews.grΚαταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεψαν το κινητό», λέει εμπλεκόμενος - «Δεν ήμουν παρών»
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση καταγγελίας της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με έναν άνδρα που είχε επιβεβαιώσει το περιστατικό μέσω Instagram να αναφέρει πως του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΒιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του o Φιντιρίκος – Στο πλευρό του η Δαλάκα
Τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και τον θέλει να εμπλέκεται στον βιασμό μιας 24χρονης σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του o Φιντιρίκος – Στο πλευρό του η Δαλάκα
Διαβάστε το στο spoilersΚαταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεψαν το κινητό», λέει εμπλεκόμενος – «Δεν ήμουν παρών»
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση καταγγελίας της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με έναν άνδρα που είχε επιβεβαιώσει το περιστατικό μέσω Instagram να αναφέρει πως του έκλεψαν το κινητό και δεν το έκανε ο ίδιος. Την ίδια ώρα, γνωστός επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου ενέπλεκαν λογαριασμοί στα social media, διαψεύδει πως […]
The post Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεψαν το κινητό», λέει εμπλεκόμενος – «Δεν ήμουν παρών» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr