Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip: «Ήμουν η πρώτη που έφτασα στο σημείο, είναι πολύ δύσκολο μέσα μου»

11:30 - 15/01/2022

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στο κανάλι του Fipster στο Youtube, όπου και έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε ανοιχτά για την απώλεια του φίλου της Mad Clip. «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. […] The post Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip: «Ήμουν η πρώτη που έφτασα στο σημείο, είναι πολύ δύσκολο μέσα μου» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα για Mad Clip – «Ήμουν από τα πρώτα άτομα που έφτασε στο σημείο»

Η πρώτη δημόσια εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατο του Mad Clip

Διαβάστε το στο in.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip – «Ήμουν η πρώτη που έφτασε εκεί» (video)

Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του MadClipΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip – «‘Ήμουν η πρώτη που έφτασε εκεί»

Την πρώτη της δημόσια εξομολόγηση για τον Mad Clip έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και συγκλόνισε […] The post Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip – «‘Ήμουν η πρώτη που έφτασε εκεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip – «‘Ήμουν η πρώτη που έφτασε εκεί»

“Για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό όταν έφυγε, να φύγω κι εγώ τρία λεπτά μετά με τον Αλμπέρτο. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με χαιρέτησε και δεν μου το σήκωσε” ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα. Την πρώτη της δημόσια εξομολόγηση για τον Mad Clip έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και συγκλόνισε με τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Φουρέιρα για Mad Clip: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ – Ήμουν από τα πρώτα άτομα που έφτασαν στο σημείο»

Η διάσημη τραγουδίστρα ανοίγει για για πρώτη φορά την καρδιά της για τον θάνατο του φίλου της Mad Clip Αρχικά η Ελένη Φουρέιρα είπε για το πως διαχειρίζεται τον θάνατο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα για τον Mad Clip - «‘Ήμουν η πρώτη που έφτασε εκεί»

"Για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό όταν έφυγε, να φύγω κι εγώ τρία λεπτά μετά με τον Αλμπέρτο. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με χαιρέτησε και δεν μου το σήκωσε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»