Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία» – Μιλάει πρώτη φορά για τον Mad Clip

10:00 - 15/01/2022

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται! Η εκρηκτική τραγουδίστρια απολαμβάνει την επαγγελματική To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία» – Μιλάει πρώτη φορά για τον Mad Clip δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία – Παναγιά μου πόσο όμορφος είναι»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή στο youtube και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία. Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ερωτευμένη και ευτυχισμένη, αλλά διέψευσε ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, δεν πιστεύει πόσο όμορφος είναι ο σύντροφός της. ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία – Παναγιά μου πόσο όμορφος είναι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και δεν δίστασε να εκφράσει τον έρωτά της για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αποκαλυπτική η Ελένη Φουρέιρα: Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία - Το δημοσίευμα που την ενόχλησε [Βίντεο]

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε τρελά ερωτευμένη με τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία»

Ελένη Φουρέιρα: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για την σχέση τους και αποκαλύπτει ποια δημοσιεύματά την ενόχλησαν στο παρελθόν για εκείνη και τον σύντροφό της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»