Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία» – Μιλάει πρώτη φορά για τον Mad Clip
10:00 - 15/01/2022
Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται! Η εκρηκτική τραγουδίστρια απολαμβάνει την επαγγελματική
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία» – Μιλάει πρώτη φορά για τον Mad Clip δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία – Παναγιά μου πόσο όμορφος είναι»
Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή στο youtube και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία. Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ερωτευμένη και ευτυχισμένη, αλλά διέψευσε ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, δεν πιστεύει πόσο όμορφος είναι ο σύντροφός της. ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία – Παναγιά μου πόσο όμορφος είναι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία»
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία»
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και δεν δίστασε να εκφράσει τον έρωτά της για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑποκαλυπτική η Ελένη Φουρέιρα: Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία - Το δημοσίευμα που την ενόχλησε [Βίντεο]
Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε τρελά ερωτευμένη με τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Μποτία»
Ελένη Φουρέιρα: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για την σχέση τους και αποκαλύπτει ποια δημοσιεύματά την ενόχλησαν στο παρελθόν για εκείνη και τον σύντροφό της.
Διαβάστε το στο pagenews.gr