Τι απάντησε η Μαρία Σολώμου στις φήμες ότι έχει σχέση με τον Mente Fuerte

19:02 - 14/01/2022

Απάντηση στις φήμες για τη σχέση της με τον ράπερ Mente Fuerte έδωσε η Μαρία Σολωμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο τους είχαν θεαθεί σε εμπορικό κέντρο στις 23 Δεκεμβρίου να περπατούν αγκαλιά. Η ηθοποιός, ωστόσο, καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή (14/1) ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με τον ράπερ. «Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια», είπε η ηθοποιός σχολιάζοντας: «Εμείς γελάσαμε πολύ». «Στην περίπτωση που εγώ είχα κάτι στη ζωή μου, δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι απάντησε η Μαρία Σολώμου στις φήμες ότι έχει σχέση με τον Mente Fuerte

H απάντηση στις φήμες για τη σχέση της με τον ράπερ Mente Fuerte έδωσε η Μαρία Σολωμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο τους είχαν θεαθεί σε εμπορικό κέντρο στις 23 Δεκεμβρίου να περπατούν αγκαλιά. Η ηθοποιός, ωστόσο, καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή (14/1) ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με τον ράπερ. «Δεν έχω […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Εύη Βατίδου: «Σε όσους δεν έχουν σεξουαλική επαφή, θα έλεγα ότι καλό είναι να αρχίσουν»

Αποκλεισμένο το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες

Αλλοδαποί λήστευαν καταστήματα σε Πειραιά και Νέα Σμύρνη

Πολλές ακυρώσεις δρομολογίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω συμμετοχής των οδηγών στην 24ωρη απεργία

Καβγάς μέσα σε λεωφορείο μεταξύ επιβάτη και οδηγού που μιλούσε στο κινητό 

24χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για δολοφονία που είχε κάνει στην Πορτογαλία