Ο Νικόλας Παπαπαύλου για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει σε gay πορνό ταινία - «Έχει γίνει πανικός»
17:46 - 14/01/2022
Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης του Big Brother - Μαζί του πρωταγωνιστεί και ο Φίλιππος Αρβανίτης που γνωρίσαμε μέσα από το «Power of love»
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Παπαπαύλου -Big Brother: Γιατί αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιοεχομένου;
Όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ στην Super Κατερίνα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Νικόλας Παπαπαύλου μιλά για την απόφασή του να πάρει μέρος σε γκέι αισθησιακή ταινία: Σπάμε ακόμα ένα στερεότυπο
Για την απόφασή του να συμμετέχει σε γκέι αισθησιακή ταινία μίλησε ο πρώην παίκτης του Big Brother Νικόλας Παπαπαύλου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι η αρχή ώστε να μπορεί το κοινό της LGBTQ κοινότητας να εκφραστεί και μέσα από αυτόν τον χώρο». «Από την εταιρεία παραγωγής με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα από την αρχή. Να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια ώστε να πω το μεγάλο “ναι”. Είναι γνωστό ότι η οικογένειά μου είναι δίπλα μου από την αρχή, ακόμα και όταν βγήκα και μίλησα δημόσια για την σεξουαλικότητά μου. Ανοίγουμε έναν δρόμο. Σπάμε ακόμη ένα στερεότυπο» ανέφερε στον Alpha. «Είναι η αρχή ώστε να μπορεί το κοινό της LGBTQ κοινότητας να εκφραστεί και μέσα από αυτόν τον χώρο. Εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr