Η Μαρία Σολωμού απάντησε για τον Mente Fuerte

17:28 - 14/01/2022

Η Μαρία Σολωμού επισκέφθηκε το Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή και ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε από την αρχή να μάθει κάτι […] The post Η Μαρία Σολωμού απάντησε για τον Mente Fuerte appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σολωμού απαντά για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Mente Fuerte φαίνεται να βρήκε η Μαρία Σολωμού...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρία Σολωμού – Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Η ηθοποιός απάντησε στις φήμες

Διαβάστε το στο in.gr

Η Μαρία Σολωμού απαντά για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Mente Fuerte φαίνεται να βρήκε η Μαρία Σολωμού καθώς ο φωτογραφικός φακός,  τους εντόπισε σε εμπορικό κέντρο να...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

“Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια”, λέει η Μαρία Σολωμού. Η Μαρία Σολωμού επισκέφθηκε το Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή και ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε από την αρχή να μάθει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το τελευταίο διάστημα, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την ηθοποιό και τον τράπερ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Σολωμού: «Άφωνος» ο Νίκος Μουτσινάς για τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την σχέση που έχει με τον Mente Fuerte και αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά με όσα είπε.Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τον Mente Fuerte. Η γνωστή ηθοποιός άφησε «άφωνο» τον παρουσιαστή με τις δηλώσεις της, καθώς είπε ότι δεν είναι ζευγάρι με τον καλλιτέχνη, κάτι που ανατρέπει όσες πληροφορίες κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte βρέθηκαν να περπατάνε μαζί σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. «Νίκο μου θα σου πω το εξής δεν έχω καμία ερωτική σχέση, που να έχει δει το φως τις δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μαρία Σολωμού: Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte

Μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες περί νέας σχέσης

Διαβάστε το στο pagenews.gr

"Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε