Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει μία και καλή αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte

17:18 - 14/01/2022

Στο πλατό της εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/1 η Μαρία Σολωμού. Το To άρθρο Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει μία και καλή αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σολωμού ξεκαθαρίζει αν έχει σχέση με τον Mente Fuerte

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον γνωστό τράπερ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει μία και καλή αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte

Αναφερόμενη στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με γνωστό τράπερ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει αν έχει σχέση με τον Mente Fuerte (Video)

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον γνωστό τράπερ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαρία Σολωμού: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte

Το τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα και φήμες ήθελαν την Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες από κοινή δημόσια εμφάνισή τους και όλοι μιλούσαν για τον νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Σήμερα το μεσημέρι ξεκαθάρισε τις φήμες για την σχέση της με τον γνωστό τράπερ. Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr The post Μαρία Σολωμού: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»