Χριστίνα Αλεξανιάν: «Έχω υποστεί λεκτική κακοποίηση»
16:20 - 14/01/2022
Η Χριστίνα Αλεξανιάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Έχω υποστεί λεκτική κακοποίηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Αλεξανιάν: Δέχθηκα λεκτική κακοποίηση και απάντησα καταλλήλως
Για το metoo και τον χώρο του θεάτρου μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν όπου και εστίασε, μέσα σε όλα, στις κακοποιητικές συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα σας που ήρθατε αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές; Δυο φορές, που ... Περισσότερα
To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Δέχθηκα λεκτική κακοποίηση και απάντησα καταλλήλως δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧριστίνα Αλεξανιάν: «Έχω υποστεί λεκτική κακοποίηση»
«Είχα από πάντα θάρρος και έναν χαρακτήρα με μηδενικές ανοχές στην κακοποίηση», είπε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η Χριστίνα Αλεξανιάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα σας που ήρθατε αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές; Δυο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr