Ορέστης Τζιόβας: Πέρασα άσχημα τον κορονοϊό, χρειάστηκε να νοσηλευτώ

15:50 - 14/01/2022

O αγαπημένος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του. «Νοσηλεύτηκα, χρειάστηκα οξυγόνο», εξομολογείται στην κάμερα. Στην εκπομπή Love It που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αποκαλύπτοντας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. «Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο ... Περισσότερα To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: Πέρασα άσχημα τον κορονοϊό, χρειάστηκε να νοσηλευτώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας – Πέρασα άσχημα τον κοροναϊό, χρειάστηκε να νοσηλευτώ

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας τους

Διαβάστε το στο in.gr

Ορέστης Τζιόβας: Πέρασα άσχημα τον κορονοϊό, χρειάστηκε να νοσηλευτώ

Ο Ορέστης Τζιόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και μίλησε για τη «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό και τη νοσηλεία του. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία στη δουλειά του και στο διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων στα θέατρα. «Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά. Προσπαθώ να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται για τη διασπορά και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες». Έπειτα στάθηκε στα προβλήματα π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Oρέστης Τζιόβας: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί. «Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro. Με τις […] The post Oρέστης Τζιόβας: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χαροπαλεύει η 41χρονη στην Πάτρα που ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύντροφό της - «Οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες»

Παράθυρο για έκτακτο επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους χωρίς προσωπική διαφορά

Έκρηξη σε διυλιστήρια στη Νικομήδεια της Τουρκίας - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Αμερικανικές εκλογές 2024: Τι ώρα κλείνουν οι κάλπες και πότε θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα

Voucher 800 ευρώ σε παιδιά έως 6 ετών με αναπτυξιακές διαταραχές για θεραπευτικές συνεδρίες – Ποιοι οι δικαιούχοι

Η Άννα Κέντρικ δώρισε τα έσοδα από την ταινία της «Woman of the Hour» για φιλανθρωπικούς σκοπούς