Παναγιώτης Ψωμιάδης – Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

13:58 - 14/01/2022

«Μπήκα με κοροναϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σκέφτηκα να φτάσω και στα άκρα - Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

Στο Πρωινό μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την πολιτική «εξόντωσή» του, το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στην Φάρμα και για την καριέρα του στην πολιτική

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκάλυψε πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σόκαρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο ενώ μίλησε και για τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του όταν δέχτηκε πόλεμο. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη «Φάρμα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι... The post Σόκαρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εξομολόγηση Παναγιώτη Ψωμιάδη: Είχα σκεφτεί να δώσω τέλος στη ζωή μου (BINTEO)

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι. «Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κοροναϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

Στην αποκάλυψη ότι νόσησε από κοροναϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς και τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του όταν δέχτηκε πόλεμο, προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης . Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης: “Γιαυτό τον λόγο πήγα στη Φάρμα”

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραδέχθηκε ότι ο λόγος που συμμετείχε στη "Φάρμα" είναι ότι τα κανάλια τον είχαν για χρόνια ξεχάσει.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς και τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του όταν δέχτηκε πόλεμο. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη «Φάρμα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κορονοϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού. Με το μηχανάκι κατάκοιτος με πέντε κατάγματα, γύρισε κανείς από όλους αυτούς που είχα δίπλα μου; Κάηκε το αυτοκίνητό μου…

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Ζελένσκι: Απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι ο Μπόρις Τζόνσον τον έπεισε να αρνηθεί ειρηνευτική συμφωνία το 2022

Γιαννίτσης: Ευχαριστίες σε Ανδρουλάκη και στελέχη ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την υποψηφιότητά του

Μια ιστορία παρασκηνίων για όποιον θυμάται το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι»

27ο ΦΝΘ: Μεγάλο αφιέρωμα στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Περιπολικό στην Αγγλία κατεγράφη να καταδιώκει γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο

Απρόοπτο με Αταμάν στον Παναθηναϊκό: Τι συμβαίνει…