Κατερίνα Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

10:26 - 14/01/2022

Η σοκαριστική είδηση με το τροχαίο της Ferrari στα Πηγαδάκια της Βούλας, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμασταν σε διπλανά τραπέζια με την Κατερίνα Μονογυιού, είδα να φεύγει αναστατωμένη»

Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνας Καινουργιου...

Διαβάστε το στο Zougla

Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

Τζώρτζης Μονογυιός: Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής (14-01) η Κατερίνα Καινούργιου για την φρικτή είδηση του τροχαίου.  Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμασταν σε διπλανά τραπέζια με την Κατερίνα Μονογυιού, είδα να φεύγει αναστατωμένη»

Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνας Καινουργιου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπή της πως χθες, σε βραδινή της έξοδο ήταν  σε διπλανά τραπέζια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

Τζώρτζης Μονογυιός: Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής (14-01) η Κατερίνα Καινούργιου για…

Διαβάστε το στο queen.gr

Τζώρτζης Μονογυιός: Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με την Κατερίνα Μονογυιού πριν από το δυστύχημα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι την ώρα του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού κάθονταν δίπλα στην αδελφή του.Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αδελφού της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού μονοπωλεί την επικαιρότητα σήμερα το πρωί. Μιλώντας στην αρχή της εκπομπής της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με την Κατερίνα Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης.«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει να φάω στο κέντρο της Αθήνας με έναν φίλο μου που είχα καιρό να δω. Είχαμε πει γύρω στις 20:30. Στο απέναντι τραπέζι κάθεται η Κατερίνα Μονογυιού και άλλες δυο φίλες της. »Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυνα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»