Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω το τραγούδι»
09:52 - 14/01/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιτυχία της […]
The post Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω το τραγούδι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Πιτσίνιαγκας – «Ο Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τραγουδάω»
«Μου αρέσει πολύ ο Πάνος Κιάμος και θαυμάζω τον Νίνο», λέει για τους καλλιτέχνες που τον εμπνέουν.
Διαβάστε το στο in.grΣτέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τραγουδάω»
Ο τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Kαλημέρα» του τηλεοπτικού σταθμού Mega και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του το τραγούδι «Δυνατά (Τα-τα-τα)», αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάριος Ψιμόπουλος μου έδωσε αυτό το τραγούδι, από την πρώτη στιγμή που το άκουσα ήθελα να το πω», δήλωσε αρχικά για το μεγάλο του χιτ που ακούγεται παντού. Συνέχισε μιλώντας για τις δουλειές που έκανε προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. «Η πρώτη μου δουλειά ήταν ντελίβερι, πήγαινα με ένα ποδήλατο ψάρια στις ταβέρνες. Έχω δουλέψει και σε καφετέρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, σημειώνοντας, όμως, πως «από μι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω το τραγούδι»
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Δεν ήξερε κάνεις πως θα πάω στο House of fame και οι φίλοι μου τότε μου δάνεισαν λεφτά για να ανέβω στην Αθήνα».
Διαβάστε το στο pagenews.grΣτέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω το τραγούδι»
«Δεν ήξερε κάνεις πως θα πάω στο House of fame και οι φίλοι μου τότε μου δάνεισαν λεφτά για να ανέβω στην Αθήνα»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr