Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου από τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη της στο «The Wall» Τζώρτζη Μονογυιού

09:22 - 14/01/2022

Συντετριμμένη είναι η Γωγώ Γαρυφάλλου από τον τραγικό θάνατο του πρώην συμπαίκτη της στο «The Wall», Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έφευγε από τη...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου από τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη της στο «The Wall» Τζώρτζη Μονογυιού

Συντετριμμένη είναι η Γωγώ Γαρυφάλλου από τον τραγικό θάνατο του πρώην συμπαίκτη της στο «The Wall», Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά...

Διαβάστε το στο Zougla

Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου με τον θάνατό του Τζώρτζη Μονογυιού

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το τροχαίο που έγινε στην παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης (13/1), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γωγώ Γαρυφάλλου: Αποχαιρετά τον πρώην συμπαίκτη της στο The Wall, Τζώρτζη Μονογυιό

Τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού εξέφρασε η Γωγώ Γαρυφάλλου. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Wall, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στο εν λόγω ριάλιτι είχε πάρει μέρος και η Γωγώ Γαρυφάλλου. Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη της, με μια […] The post Γωγώ Γαρυφάλλου: Αποχαιρετά τον πρώην συμπαίκτη της στο The Wall, Τζώρτζη Μονογυιό appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»