«Ο Παύλος Χαϊκάλης ούρλιαζε και έκανε ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους στην πρεμιέρα»

21:34 - 13/01/2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών τις ημέρες των εορτών καθώς επέλεξε να επανέλθει στα καλλιτεχνικά δρώμενα μέσα […] The post «Ο Παύλος Χαϊκάλης ούρλιαζε και έκανε ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους στην πρεμιέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παύλος Χαϊκάλης ούρλιαζε και έκανε ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους του (Βίντεο)

Πυρά εκ των έσω δέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης για την πολυσυζητημένη παράσταση «Νικοτιτανικός»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

«Ο Παύλος Χαϊκάλης ούρλιαζε και έκανε ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους του»

Στην συγκεκριμένη συνεργασία αναφέρθηκε ο Κύπριος ηθοποιός, Κωστάκης Κωνσταντίνου που συμμετείχε στην παράσταση και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου. Μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως «την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»