A.Λατινοπούλου: Έβαλαν το τηλέφωνό της σε ψεύτικη αγγελία - «Έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια»

17:52 - 13/01/2022

Πλάκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έκαναν άγνωστοι όταν έβαλαν το όνομά της και το τηλέφωνό της σε αγγελία αναζήτησης για αγορά σπιτιού στην Αθήνα, όπως η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook. Αποτέλεσμα της πλάκας ήταν να χτυπάει διαρκώς το τηλέφωνό της και να έχει μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λατινοπούλου: Έβαλαν το τηλέφωνό της σε ψεύτικη αγγελία σπιτιού – «Έκανα μια λίστα με μεσίτες που θα χρειαστεί γνωστός πολιτικός»

Πλάκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έκαναν άγνωστοι όταν έβαλαν το όνομά της και το τηλέφωνό της σε αγγελία αναζήτησης για αγορά σπιτιού στην Αθήνα, όπως η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook. Αποτέλεσμα της πλάκας ήταν να χτυπάει διαρκώς το τηλέφωνό της και να έχει μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα […] Το άρθρο Λατινοπούλου: Έβαλαν το τηλέφωνό της σε ψεύτικη αγγελία σπιτιού – «Έκανα μια λίστα με μεσίτες που θα χρειαστεί γνωστός πολιτικός» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις