Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να τον συγχύσω»

17:38 - 13/01/2022

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πολλά και […] The post Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να τον συγχύσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρω Κοντού: Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο σύζυγός μου

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ ανέφερε ότι ερωτικά και έχει προδοθεί αλλά και έχει προδώσει.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Απίθανη Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχύσω τον άνδρα μου… Τσάμπα ξοδεύτηκα» (vid)

Η σπουδαία ηθοποιός Μάρω Κοντού δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει προδοθεί από σύντροφό της ενώ εξιστόρησε και ένα… κόλπο που έκανε η ίδια για να κάνει τον σύζυγό της να ζηλέψει.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μάρω Κοντού: Μέχρι λουλούδια έχω στείλει στον εαυτό μου για να συγχύσω τον σύζυγό μου

«Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει στα νιάτα μου. Ερχόντουσαν αυθόρμητα», παραδέχτηκε η Μάρω Κοντού και στη συνέχεια έκανε μια απίθανη αποκάλυψη: «Μέχρι λουλούδια έχω στείλει στον εαυτό μου για να συγχύσω τον σύζυγό μου. Είχα στείλει κόκκινα τριαντάφυλλα με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω τσάμπα ήταν». «Έχω την εντύπωση ότι αυτά ήταν σε μια περασμένη ζωή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο σύζυγός μου

Καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Μάρω Κοντού το απόγευμα της Πέμπτης 13/1. Η To άρθρο Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο σύζυγός μου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο άνδρας μου» (Video)

Σε μια σειρά αποκαλύψεων για την προσωπική της ζωή, η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ότι έχει στείλει λουλούδια στον εαυτό της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Απολαυστική η Μάρω Κοντού: Εστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να... ζηλέψει ο σύζυγός μου [βίντεο]

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πολλά και θυμήθηκε ακόμα περισσότερα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Απολαυστική Μάρω Κοντού: «Έχω στείλει λουλούδια στον εαυτό μου, να κάνω το σύζυγό μου να ζηλέψει» (vid)

Αποκαλυπτική η Μάρω Κοντού, η οποία όμως δήλωσε για το περιστατικό «τελικά τσάμπα ξοδεύτηκα» Το άρθρο Απολαυστική Μάρω Κοντού: «Έχω στείλει λουλούδια στον εαυτό μου, να κάνω το σύζυγό μου να ζηλέψει» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο σύζυγός μου»

Καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Μάρω Κοντού το απόγευμα της Πέμπτης 13/1. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ ανέφερε ότι ερωτικά και έχει προδοθεί αλλά και έχει προδώσει. Μάλιστα περιέγραψε χαρακτηριστικά κάποια «κόλπα» που έκανε για να ζηλέψει ο σύζυγός της όταν ήταν πολύ μικρή. «Ψυχικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάρω Κοντού – «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να τον συγχύσω»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πολλά και θυμήθηκε ακόμα περισσότερα… «Ερωτικά έχω... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μάρω Κοντού – «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να τον συγχύσω»

Διαβάστε το στο spoilers

Μάρω Κοντού: Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο άνδρας μου

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε τι έχει κάνει για να «συγχύσει» τον σύζυγο της.Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η θρυλική ηθοποιός δήλωσε ότι «ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχίσω τον άνδρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω, όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα. Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν πολύ ρομαντική και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά, όμως, είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή, από μία άλλη Μάρω». Παράλληλα, δήλωσε πως «ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μάρω Κοντού: "Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να τον συγχύσω"

"Είχα στείλει κόκκινα τριαντάφυλλα με ανώνυμη καρτούλα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μάρω Κοντού: Αποκάλυψε ότι έχει στείλει λουλούδια στον εαυτό της – «Για να ζηλέψει ο σύζυγός μου»

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Πέμπτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ ανέφερε ότι ερωτικά και έχει προδοθεί αλλά και έχει προδώσει. Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Τα σιχαίνομαι τα παλιά. Είναι σαν να γεννήθηκα σήμερα. Κάθε μέρα νομίζω ότι είναι καινούρια. Αισθάνομαι ότι […] The post Μάρω Κοντού: Αποκάλυψε ότι έχει στείλει λουλούδια στον εαυτό της – «Για να ζηλέψει ο σύζυγός μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε