Η Φάρμα: Τρεις νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στο σπίτι και θα αλλάξουν τις ισορροπίες – Ποιοι είναι

16:50 - 13/01/2022

Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στη Φάρμα και όχι μόνο θα αναστατώσουν τους παίκτες με την είσοδο τους, καθώς δεν το περιμένουν, αλλά σίγουρα θα αλλάξουν και τις ισορροπίες στο σπίτι. Η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Ανίτα Μουτσάι και ο Μιχάλης Πελεκάνος, θα «εισβάλλουν» στη Φάρμα και στις ζωές των αγροτών την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από τα βιογραφικά τους και ας μάθουμε ποιοι είναι και πώς περιέγραψαν τους εαυτούς τους. Ποιος είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος Το όνομά μου είναι Μιχάλης Πελεκάνος και γεννήθηκα στις 25 Μαΐου, το 1981. Από μικρός ήθελα να γίνω καλαθοσφαιριστής και τα κατάφερα. Έχω ύψος 1,98 και είμαι ο ψηλότερος παίκτης που έχει μπει στη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην «Telecom Arena» – Κορυφαίος NBAer!

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες