Χριστίνα Αλεξανιάν: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»
15:58 - 13/01/2022
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Αλεξανιάν: Είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Στο σίριαλ “Λάκης ο γλυκούλης” γύρισε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Στη συνεργασία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη στο σίριαλ “Λάκης ο γλυκούλης” αναφέρθηκε η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, έτσι δεν είναι; Ναι είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά. ... Περισσότερα
To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧριστίνα Αλεξανιάν: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»
«Δεν υπήρχε περίπτωση να δω κάτι παραβατικό και να κάνω πως δεν το βλέπω» Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, έτσι δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧριστίνα Αλεξανιάν – «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»
Η Χριστίνα Αλεξανιάν ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Αλεξανιάν – «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»
Διαβάστε το στο spoilers