Χριστίνα Αλεξανιάν: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»

15:58 - 13/01/2022

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Αλεξανιάν: Είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο σίριαλ “Λάκης ο γλυκούλης” γύρισε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Στη συνεργασία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη στο σίριαλ “Λάκης ο γλυκούλης” αναφέρθηκε η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, έτσι δεν είναι; Ναι είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά. ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»

«Δεν υπήρχε περίπτωση να δω κάτι παραβατικό και να κάνω πως δεν το βλέπω» Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, έτσι δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χριστίνα Αλεξανιάν – «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Αλεξανιάν – «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε