Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στην Ελένη Δήμου: «Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία»

15:49 - 13/01/2022

Απάντηση στην Ελένη Δήμου έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις […] The post Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στην Ελένη Δήμου: «Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοκλώνης σε Ελένη Δήμου: Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης: «Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, «είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί» -κ  δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες . Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ  τις όμορφες στιγμές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στην Ελένη Δήμου: «Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία»

Τι γράφει ο Νίκος Κοκλώνης μετά τα όσα δήλωσε η Ελένη Δήμου για τη συμμετοχή της στο J2US; Απάντηση στην Ελένη Δήμου έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Στούντιο 4. Η Ελένη Δήμου, όταν ρωτήθηκε για το J2US, μεταξύ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»