Δεν «μασάει» η Τζούλια Αλεξανδράτου – Ποζάρει με 500ευρα και αποκαλύπτει: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ» (pics)

12:42 - 13/01/2022

Σάλο προκαλούν οι αναρτήσεις της Τζούλια Αλεξανδράτου στο Ιnstagram Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε μέσω ερωταπαντήσεων (Q&A) στο instagram, απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower ότι «έχω πάρει 30.000 ευρώ για…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, δηλαδή για 10 λεπτά» (pic)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ότι έχει πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, «δηλαδή για δέκα λεπτά», όπως σχολίασε με χιούμορ -και νόημα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε γνωστή -αρχικά- στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του 2002, όταν, σε ηλικία 16 ετών, κατέκτησε τον τίτλο Miss Young και λίγα χρόνια αργότερα ως φαβορί του διαγωνισμού, όταν έχασε […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, δηλαδή για 10 λεπτά» (pic) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ – 10 λεπτά δηλαδή»! (φώτο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2002, κατακτώντας σε ηλικία 16 ετών τον τίτλο Miss Young. Οκτώ χρόνια μετά το όνομά της συζητήθηκε όσο κανένα άλλο, καθώς κυκλοφόρησε η ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Το Απαγορευμένο», στην οποία πρωταγωνίστρια ήταν την ίδια. Το μοντέλο, που τον τελευταίο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, 10 λεπτά δηλαδή»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ένα Q&A στο Instagram και δεν δυσκολεύτηκε να προβεί σε… αποκαλύψεις για το παρλεθόν της. Ένας follower της τη ρώτησε «πόσα θες για ένα βράδυ» κι εκείνη απάντησε με τον δικό της τρόπο. «Έχω βγάλει 30.000 ευρώ σε ένα βράδυ, δέκα λεπτά δηλαδή» ήταν η απάντησή της και μάλλον έκανε το κοινό της να […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, 10 λεπτά δηλαδή» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά