Πάνος Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα»
10:00 - 13/01/2022
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Survivor, […]
The post Πάνος Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Καλίδης – «Δεν έχω σχέσεις με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor»
«Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα», σημείωσε ο τραγουδιστής.
Διαβάστε το στο in.grΠ.Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις» (βίντεο)
Ο Πάνος Καλίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τα άλυτα οικονομικά του προβλήματα, το Survivor και τον Βαλάντη, και τον τσακωμό που έκανε για το όνομα στη μαρκίζα.
«Δεν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ παραδέχτηκε ότι «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει».
Μένοντας στα του ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!».
«Με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα», είπε
Διαβάστε το στο pronews.grΠάνος Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα»
Πάνος Καλίδης: «Δεν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα, θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει, θέλω και εγώ».
Διαβάστε το στο pagenews.grΠάνος Καλίδης: «Με τους παίκτες που ήμασταν στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα»
«Δε συμφωνώ με τον τρόπο που μιλάει ο Βαλάντης στο Survivor, ειδικά στις γυναίκες»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠάνος Καλίδης: Οι 3 πρώην συμπαίκτες του στο Survivor με τους οποίους δεν έχει σχέσεις
Στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor και τους πρώην συμπαίκτες του. Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει καμία επαφή με 3 από αυτούς. «Πόσο ζηλεύω. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει. Αν μου έλεγαν θα ξαναπήγαινα φυσικά. Μετάνιωσα που αποχώρησα. […]
The post Πάνος Καλίδης: Οι 3 πρώην συμπαίκτες του στο Survivor με τους οποίους δεν έχει σχέσεις appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr