Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν»

08:32 - 13/01/2022

Για τις Άγριες Μέλισσες, τον κορονοϊό, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, μίλησε η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη στις […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μ. Αντουλινάκη: Πρέπει να τελειώσουν οι «Άγριες Μέλισσες»!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Αντουλινάκη για Άγριες Μέλισσες: Δεν θέλω να κάνουμε και τέταρτη σεζόν

«Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν», λέει η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις Άγριες Μέλισσες, τον κορονοϊό, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει. «Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, παίρνω τις βιταμίνες μου και έχω βάλει στοίχημα να μην ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη για Άγριες Μέλισσες: Δεν θέλω να κάνουμε και τέταρτη σεζόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Μαρία Αντουλινάκη εξομολογείται: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη, η οποία αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Αντουλινάκη: «Πρέπει να τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες» – Γιατί μειώθηκαν τα επεισόδια;

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο Ζίνα, όπου συνάντησε To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: «Πρέπει να τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες» – Γιατί μειώθηκαν τα επεισόδια; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Αντουλινάκη -“Δεν θέλω οι Άγριες Μέλισσες να πάνε και τέταρτη σεζόν”

Η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις Άγριες Μέλισσες, τον κορονοϊό, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει. «Έχω... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Αντουλινάκη -“Δεν θέλω οι Άγριες Μέλισσες να πάνε και τέταρτη σεζόν”

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν»

«Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες. Με στήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Δεν θέλω οι Άγριες Μέλισσες να πάνε και τέταρτη σεζόν»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός που συμμετέχει για τρίτη σεζόν στη σειρά Άγριες Μέλισσες μίλησε για το θέμα που ταλανίζει όλους μας αυτή την εποχή, την Cocid-19, τα εμβόλια αλά και για το μέλλον της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1. «Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, παίρνω τις βιταμίνες μου και έχω βάλει […] The post «Δεν θέλω οι Άγριες Μέλισσες να πάνε και τέταρτη σεζόν» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε