Η Φάρμα: Κρίσιμες ώρες για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

22:50 - 12/01/2022

Δεν έχουν τέλος οι δυσάρεστες εκπλήξεις στη Φάρμα για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Ο 35χρονος παίκτης του To άρθρο Η Φάρμα: Κρίσιμες ώρες για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φάρμα: Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μετά τον τραυματισμό του Γρηγόρη Αναστασιάδη ο οποίος προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, η παραγωγή αποφάσισε πως είναι αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο παίκτης, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό της Φάρμας, περίμενε υπομονετικά το ασθενοφόρο. Στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, οι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Γρηγόρη Αναστασιάδη πως το ασθενοφόρο έφτασε ώστε να τον παραλάβει. Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του, ο Γρηγόρης βγήκε από τη Φάρμα, με τη βοήθεια των νοσηλευτών μπήκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί θα εξετάσουν πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γρηγόρης Αναστασιάδης – Μεταφέρθηκε απο τη Φάρμα στο νοσοκομειο

Κάτι παει στραβά στη Φάρμα απο την αρχή του παιχνιδιού καθως υπάρχουν συνεχείς τραυματισμοί με κορύφωση την περιπέτεια του 35χρονου Γρήγορη Αναστασιαδη Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γρηγόρης Αναστασιάδης – Μεταφέρθηκε απο τη Φάρμα στο νοσοκομειο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»