Χρήστος Λούλης: «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει»
13:26 - 12/01/2022
Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και όταν η Φαίη Σκορδά του έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ακολούθησε […]
The post Χρήστος Λούλης: «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ατάκα - φωτιά από τον Λούλη: Πάμε να δούμε Σεφερλή του με περούκες και μουστάκια;
Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε τι παράσταση θα έβλεπε στο θέατρο, απάντησε κάτι που κανείς δεν περίμενε.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧρήστος Λούλης – «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια»
Ατάκα - φωτιά ειπώθηκε στον αέρα του «Πρωινού»
Διαβάστε το στο in.grΧρήστος Λούλης: Να πάμε στον Σεφερλή αλλά με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει
Ο Μάρκος Σεφερλής «μπήκε στη συζήτηση» του Χρήστου Λούλη με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωίνό και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε τι παραστάσεις θα ήθελε να βλέπει αν δεν ήταν ηθοποιός. «Πες ότι δεν είσαι ο Χρήστος Λούλης, δεν σε ξέρουμε και έχεις την επιλογή να πας να δεις κρυφά θέατρο, ποια παράσταση θα έβλεπες; Πρόσεξε τι θα πεις!» του είπε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να παρεμβαίνει κι αυτός στην κουβέντα: Γιώργος Λιάγκας: Θα πήγαινε να δει Μάρκο Σεφερλή, κρυφά ντυμένος αλλιώς. Χρήστος Λούλης: Εγώ θα πήγαινα μια φορά. Μια φορά. Δεν έχω δει ποτέ. Γιώργος Λιάγκας: Ούτε εγώ. Θες να πάμε μαζί μια φορά να δούμε Μάρκο Σεφερλή; Χρήστος Λούλης: Πάμε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρήστος Λούλης: «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει»
"Μια περιέργεια την έχω, θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα", λέει ο Χρήστος Λούλης.
Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και όταν η Φαίη Σκορδά του έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ακολούθησε ένας διάλογος στον οποίο συμμετείχε και ο Γιώργος Λιάγκας, με τις ατάκες να έρχονται η μία μετά την άλλη. Στο επίκεντρο… ο Μάρκος Σεφερλής.
Η κουβέντα εξελίχθηκε ως εξής:
Φαίη: Εσύ τι παραστάσεις θα ήθελες να βλέπεις; Πες ότι δεν είσαι ο Χρήστος Λούλης, δεν σε ξέρουμε και έχεις την επιλογή να πας να δεις κρυφά θέατρο, ποια παράσταση θα έβλεπες; Πρόσεξε τι θα πεις!
Γιώργος: Θα πήγαινε να δει Μάρκο Σεφερλή, κρυφά ντυμένος αλλιώς.
Χρήστος: Εγώ θα πήγαινα μια φορά. Μια φορά. Δεν έχω δε
Διαβάστε το στο pronews.grΧρήστος Λούλης: Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει
«Μια περιέργεια την έχω. Θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα»
Διαβάστε το στο news.grΧρήστος Λούλης: «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει»
“Μια περιέργεια την έχω, θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα”, λέει ο Χρήστος Λούλης. Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και όταν η Φαίη Σκορδά του έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ακολούθησε ένας διάλογος στον οποίο συμμετείχε και ο Γιώργος Λιάγκας, με τις ατάκες να έρχονται η μία μετά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧρήστος Λούλης – «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει»
Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και όταν η Φαίη Σκορδά του έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ακολούθησε ένας διάλογος στον οποίο συμμετείχε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Λούλης – «Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει»
Διαβάστε το στο spoilersΧρήστος Λούλης: "Πάμε να δούμε Σεφερλή με περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει"
"Μια περιέργεια την έχω, θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr