Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Έχω νευριάσει πάρα πολύ μαζί του»

12:38 - 12/01/2022

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha […] The post Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Έχω νευριάσει πάρα πολύ μαζί του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Ρε μπούφο ποιος το απαγορεύει; Μπούφο ε μπούφο»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και του δημοσιογράφου που έκανε το ρεπορτάζ για το υποτιθέμενο κορονοπάρτι στο σπίτι του. «Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Ρε μπούφο ποιος το απαγορεύει; Μπούφο ε μπούφο»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και του δημοσιογράφου που έκανε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha – «Ρε μπούφο ποιος το απαγορεύει; Μπούφο ε μπούφο»

Διαβάστε το στο spoilers

Ξεσπά ο Αναστάσιος Ράμμος κατά ρεπόρτερ του Alpha

«Έχω νευριάσει πάρα πολύ μαζί του»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»