Γ. Οικονόμου για ΑΠΘ: Η λογική της βίας και της ανομίας δε χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια
08:54 - 12/01/2022
«Μία νέα κατάληψη στο ΑΠΘ που στεγαζόταν σε χώρο στο εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής αποδίδεται και πάλι στην ακαδημαϊκή κοινότητα.
Η λογική του "με το έτσι θέλω", της βίας & της ανομίας δε χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Και σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου τονίζει: «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας να αντιμετωπίζει όσους δε σέβονται τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της ελευθερίας & της ασφάλειας της ακαδημαϊκής λειτουργίας».
https://twitter.com/joikonomou/status/1481154169578864646
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εκκένωση νέας
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικονόμου για ΑΠΘ: Η λογική του «με το έτσι θέλω», της βίας και της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια
Δριμύτατη η ανακοίνωση του κυβερνητικού Εκπροσώπου για τα όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο του ΑΠΘ
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓ. Οικονόμου: Η λογική «με το έτσι θέλω», της βίας και της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια
«Μία νέα κατάληψη στο ΑΠΘ που στεγαζόταν σε χώρο στο εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής αποδίδεται και πάλι...
Διαβάστε το στο ZouglaΟικονόμου για ΑΠΘ: Η λογική «με το έτσι θέλω», της βίας και της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια
«Μία νέα κατάληψη στο ΑΠΘ που στεγαζόταν σε χώρο στο εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής αποδίδεται και πάλι στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η λογική του “με το έτσι θέλω”, της βίας & της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Σε άλλη ανάρτησή του, ο κ. Οικονόμου τονίζει: «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας να αντιμετωπίζει όσους δεν σέβονται τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της ελευθερίας & της ασφάλειας της ακαδημαϊκής λειτουργίας».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟικονόμου για ΑΠΘ: Η λογική της βίας και της ανομίας δεν χωρά στα ελληνικά πανεπιστήμια
Η λογική της βίας και της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια» αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιάννης Οικονόμου.
Διαβάστε το στο mononews.grΓιάννης Οικονόμου: «Η λογική του “με το έτσι θέλω” δεν χωράει στα Πανεπιστήμια»
«Μία νέα κατάληψη στο ΑΠΘ που στεγαζόταν σε χώρο στο εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής αποδίδεται και πάλι στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η λογική του "με το έτσι θέλω", της βίας & της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Σε άλλη ανάρτησή του, ο
Το άρθρο Γιάννης Οικονόμου: «Η λογική του “με το έτσι θέλω” δεν χωράει στα Πανεπιστήμια» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΟικονόμου: Η λογική του «με το έτσι θέλω» και της ανομίας δεν χωράει πλέον στα πανεπιστήμια
Την εκκένωση της κατάληψης σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από αστυνομική επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης, σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΟικονόμου για ΑΠΘ: «Η λογική του “με το έτσι θέλω” και της ανομίας δεν χωράει στα ελληνικά πανεπιστήμια»
Την εκκένωση της κατάληψης σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από αστυνομική επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης, σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου. «Μία νέα κατάληψη στο ΑΠΘ που στεγαζόταν σε χώρο στο εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής αποδίδεται και πάλι στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η λογική του “με το έτσι θέλω”, της βίας & της […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΟικονόμου: Η λογική «με το έτσι θέλω», της βίας και της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια
«Μία νέα κατάληψη στο ΑΠΘ που στεγαζόταν σε χώρο στο εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής αποδίδεται και πάλι στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η λογική του "με το έτσι θέλω", της βίας & της ανομίας δεν χωράει πλέον στα ελληνικά πανεπιστήμια», αναφέρει, [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr