Στράτος Χατζηηλίας: Ο ηθοποιός από το Μπρούσκο που δουλεύει ως διανομέας για την επιβίωση

08:18 - 12/01/2022

Ο Στράτος Χατζηηλίας είναι ο ηθοποιός για τον οποίο, πριν λίγες μέρες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε πως […] The post Στράτος Χατζηηλίας: Ο ηθοποιός από το Μπρούσκο που δουλεύει ως διανομέας για την επιβίωση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Χατζηηλίας: Ο ηθοποιός που δουλεύει ντελίβερι για να τα βγάζει πέρα

«Στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα», είπε ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στράτος Χατζηηλίας: Ο ηθοποιός του Μπρούσκο μίλησε πρώτη φορά για τη δουλειά του ως ντελιβεράς

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, κάνει τρεις δουλειές για να ζήσει.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

O Στράτος Χατζηηλίας από το «Μπρούσκο» δουλεύει ως διανομέας για την επιβίωση του

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» είχε παραχωρήσει πριν απο μερικές ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σχολίασε την οικονομική κρίση που περνούν οι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στράτος Χατζηηλίας: Ο ηθοποιός από το Μπρούσκο που δουλεύει ως ντελιβεράς για να βγάλει «τα προς το ζην»

Ειδικότερα, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας εξηγεί πως «στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα δούλευα στον χώρο της εστίασης. Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στράτος Χατζηηλίας: Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως διανομέας για ένα πιάτο φαγητό

Πριν λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως ένας γνωστός ηθοποιός αναγκάστηκε να γίνει ντελιβεράς προς To άρθρο Στράτος Χατζηηλίας: Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως διανομέας για ένα πιάτο φαγητό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στράτος Χατζηηλίας: Αυτός είναι ο ηθοποιός από το Μπρούσκο που δουλεύει ως ντελιβεράς για να ζήσει

"Με πονάει πολύ, αλλά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου", δηλώνει ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως διανομέας

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως διανομέας για ένα πιάτο φαγητό

Πριν λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως ένας γνωστός ηθοποιός αναγκάστηκε να γίνει ντελιβεράς προς την επιβίωση του κάνοντας λόγο για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του θεάματος. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αναφερόταν στον ηθοποιό Στράτο Χατζηηλία, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μπρούσκο». Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας εξηγεί πως «στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα δούλευα στον χώρο της εστίασης. Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα στένευαν ώσπου ήρθε […] The post Αυτός είνα

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αυτός είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως διανομέας για ένα πιάτο φαγητό (φωτό)

Πριν λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως ένας γνωστός ηθοποιός αναγκάστηκε να γίνει ντελιβεράς προς την επιβίωση του κάνοντας λόγο για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του θεάματος. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αναφερόταν στον ηθοποιό Στράτο Χατζηηλία, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μπρούσκο». Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στράτος Χατζηηλίας: Ο ηθοποιός από το Μπρούσκο που δουλεύει ως διανομέας για την επιβίωση

"Με πονάει πολύ, αλλά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου" εξομολογείται ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στράτος Χατζηηλίας: Ηθοποιός ντελιβεράς για ένα πιάτο φαΐ

Στράτος Χατζηηλίας: Ηθοποιός ντελιβεράς για ένα πιάτο φαΐ To μεροκάματο του δρόμου την ώρα που οι τέχνες είναι ρημαγμένες λόγω των μέτρων, οι παραστάσεις για τρία ευρώ και οι παρενοχλήσεις Γροθιά στο στομάχι. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τη συνέντευξη του ηθοποιού Στράτου Χατζηηλία, ο οποίος αναγκάστηκε από τη λάμψη της τηλεόρασης και του […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Δεν αντέχει να τον βλέπει να αισθάνεται τόσες τύψεις και αποφασίζει να τον στηρίξει

Απόστολος Λύτρας: Παντρεύεται στις 4 Ιουλίου με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου

MasterChef: Ποιος θα είναι, τελικά, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Grand Hotel: Είναι αποφασισμένη να διακόψει με κάθε τρόπο την εγκυμοσύνη της Αλίκης

Eurovision 2025 – Εξερράγη ο Ετεοκλής Παύλου: «Έγινα έξαλλος, δεν γίνεται να ξαναγράφουν την ιστορία οι Ελβετοί»

Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Το συζητήσαμε και είπαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας»