Η Φάρμα: Ο Γρηγόρης σκέφτεται να αποχωρήσει – Πεσμένο το ηθικό του μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη

22:28 - 11/01/2022

Πεσμένο είναι το ηθικό του Γρηγόρη Αναστασιάδη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη από τη Φάρμα. Ο παίκτης, στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/01) μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους συμπαίκτες του και τους εξομολογήθηκε τι του είχαν πει οι δικοί του άνθρωποι. Προβληματισμένος ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, δεν ξέρει αν πρέπει να παραμείνει ή όχι στη Φάρμα. «Κι οι δικοί μου άνθρωποι, αυτό είπαν, όταν κουραστεί η ψυχή σου να φύγεις…» τους είπε ο Γρηγόρης και πρόσθεσε πως: «Νομίζω ότι δεν… Έχει αρχίσει ήδη και πέφτει η απόδοση μου». Η Νίκη Χαντσαρίδου τόνισε σε δηλώσεις της στην κάμερα της Φάρμας πως ο Γρηγόρης είναι πεσμένος καθώς έχει επηρεαστεί από καταστάσ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Από Τζέσικα Ράμπιτ και Ε.Τ. μέχρι σκουλήκι – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ για το Halloween

Στράτος Μαυροειδάκος: Δεν είναι ωραία η εικόνα να χτυπιούνται ένστολοι μεταξύ τους, μαζί σώζαμε κόσμο το καλοκαίρι

SOS για τον καρκίνο του παχέος εντέρου – «Πρέπει να γίνεται το self test, η θετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο»

Μια φθηνή φθινοπωρινή υπερτροφή με αντικαρκινικές ιδιότητες

Το αποτύπωμα των χρηματοδοτήσεών της στην κοινωνία και την οικονομία, «μετράει» η Αναπτυξιακή Τράπεζα

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα